SÅ GLAD SÅ STOLT

Kollar på massa gamla bilder och sitter och tänker, tänk vad mycket jag har varit med om. Tänk att man ändå kan överleva så himla mycket och att jag ändå är världens lyckligaste tjej som inte en ända sekund vill byta mitt liv mot någon annans. Jag är nog världens bästa överlevare..

20130106-231223.jpg

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “SÅ GLAD SÅ STOLT

  1. Wow..och det är fantastiskt hur en person kan tänka så posetivt och fortsätta livet fast än mycket hemskt ha hänt tycker jag :) Grym är du 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>