SVAR PÅ FRÅGOR DEL 2

Om du vann 100 miljoner på lotto vad hade du gjort då? Svar: Sparat, rest och köpt ett fint hus! 

Är det din original färg på håret eller är det färgat och så fall vilken färg är din original färg? Svar: Det är färgat, jag är egentligen blond! 

Har du träffat nån kändis så fall vilken /vilka? Svar: Ja en massa! Är för många att skriva upp alla här, den är häftigaste är i alla fall kronprinsessan! Hon är så fin.

Hur är livet att sitta i rullstol? Svar: Det är jätte bra, lever som vem som helst. Alla är så snälla och vänliga mot mig! Skulle aldrig vilja byta mitt liv mot någon annans. 

varför sitter du i rullstol? Svar: Det kan du läsa om här

Vad gillar du för sorts musik? Svar: Lyssnar på det mesta, party musik är väl det som lockar mest! 

Får jag länka dig i min blogg? Svar: Självklart får du göra det! 

Hur länga har du suttit i rullstol? Svar: Sen jag var 6 månader. 

Vad jobbar du med och hur funkar det att söka jobb som rullstolsburen, alltså måste man först kolla så att det funkar med allt praktiskt typ hissar etc och sedan välja jobb utifrån det eller anpassar arbetsgivaren miljön efter den anställda? Svar: Jag jobbar på Telenor, när jag kommer på intervju går vi igenom vad som behövs och så bruka dom ordna det som behövs! Har dock fått tacka nej till jobb då det inte är alls anpassat. 

Hur går det med körkortet och hur fungerar en bil utan fotpedaler? Svar: Jag har fått skjuta upp körkortet lite, men kommer ta det nu efter nyår! Jag gasar med handen. 

Vad gör din föräldrar, din familj verkar ha det väldigt gott ställt? Svar: Mina föräldrar är fastighetsägare! Dom hyr ut både lokaler och lägenheter i dom husen dom äger. 

Vilka är dina framtidsdrömmar? Svar: Utbilda mig till psykolog, flytta till Stockholm, skaffa man och barn! 

Favoritfilm? Svar: Finns många bra, men Pretty Woman är grym!

Vad upplever du som den största fördomen folk har mot personer i rullstol? Svar: Att man inte kan ha sex! 

Skulle du säga att du är en fåfäng och ytlig person? Vilket är ditt mest framträdande karaktärsdrag? Svar: Fåfängd skulle jag väl inte säg, men jag bryr mig mycket om mitt ytre. Jag är alltid glad och positiv! 

Det största fördelen respektive nackdelen med att vara rullstolsbunden? Svar: De mesta är en fördel, de bästa är väl att man slipper bli trött i benen! haha.. Nackdelen är att man inte kommer in överallt. 

Är du en tänkare? Berätta om något du reflekterat mycket över på sistone? Svar: Haha, nej jag är så spontan så det bara finns! 

Använder du botox i medicinskt syfte? Isf var och varför? Svar: Ja det gör jag, tänker tyvärr inte berätta mer än så då jag vill hålla det privat!

Vilka är dina favoritbloggare/bloggerskor? Svar: Angelica Blick och Blondinbella!  

Har du några syskon? Ålder osvSvar: Ja två små bröder, dom är 17 och 12 år! 

Favoritfärg? Svar: Rosa! 

Favoritnätbutik? Svar: Nelly och Topshop! 

Är det många som kollar mycket på dig, vad tycker du om det isf? Svar: Inte här i Karlskrona längre, men när jag kommer till en ny stad är det många som gör det! Jag tar det mest positivt och bryr mig inte så mycket! 

Lägg gärna upp en bild på din bästavän , hade varit kul att se! Svar: Absolut här har du en på oss: 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “SVAR PÅ FRÅGOR DEL 2

 1. Hej!
  Jag verkligen älskar din blogg, så fort jag läser den går jag från 0-100 i humör väg. Jag blir alltid så glad och sitter och ler som ett as in i dataskärmen. Du är verkligen stark och du är helt klart min förebild!
  Föresten kika jätte gärna in på min blogg och kommentera det hade verkligen gjort min dag!
  Stay strong!
  Många Kramar

 2. Vad heter du på Instagram?? Skulle jättegärna vilja följa dig om jag får! Hoppa att du vill kika in på min blogg ngn gång, Du gör att mitt humör stiger direkt och du är verkligen min förebild!!
  Försätt hjälpa andra, för det gör du verkligen!!<3<3<3
  Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>