FINA JULDAGAR

Godmorgon älsklingar, hoppas ni haft en lika bra jul som jag!

Julaftonen firades ju här hemma med släkt och vänner, jag fick fina julklappar och god julmat i magen. På juldagen dansade jag på Ronneby Brunn med mina fina Karlskrona&Ronneby vänner. Igår shoppade Mattias & jag på mellandagsrean, hittade en fin blus som jag ska visa er sen samt en god pizza på Juventus. Somnade tidigt och idag är jag toppen humör, ska göra mig i ordning nu och kila iväg och fixa naglarna inför nyår! Vad har har ni gjort dessa juledagar? 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>