BÄSTIS HOME

Hur har ni det i julstöket? Jag har det super bra, igår trängdes jag bland folk på stadens gator. Jag är ju inte den ända som vill hitta den där perfektasistaminutenklappen. Efter att boxat mig fram mötte jag upp min fina bästis som är hemma i Karlskrona ända fram till 2 januari, vi började med en varsin Oxfilé på S&S och avslutade med en fin bananasplit. Vi satt där i flera timmar, allt man missat i varandras liv vill man ju bara ta igen.

Nu ska jag ut i julstöket igen och hitta mina två allra sista julklappar. Även äta lunch med min fina vän.. 20121223-115104.jpg20121223-115109.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>