FIRST DAY

GUD VILKET LÅNG DAG DET HAR VARIT! Idag var min första dag på mitt nya jobb, någon som vet vart? Kanske svårt och lista ut, det är …………………………………… TELENOR!! Ska verkligen bli hur roligt som helst, så idag har jag börjat med utbildning som kommer vara i 5 veckor. 8.00 – 16.30 everyday! Rätt jobbigt måste jag säg, men ändå sjukt roligt! Är verkligen inte van att stiga upp så tidigt längre men det är bara bra för hälsan! Så nu blir det sleep time för mig! Någon utav er som jobbar på telenor förresten? Kanske några bra eller dåliga erfarenheter därifrån? Berätta gärna för mig!

Sov gott älsklingar, hörs imorgon♥

20121126-220339.jpg

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “FIRST DAY

  1. Min pojkvän jobbade där i lite mer än 2 år, dvs på gräsvik om det är där du menar? Han trivdes inte alls där, men det är nog ganska så individuellt! Hoppas det kommer att gå bra för dig iallafall & att du trivs, det är ju huvudsaken! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>