27 OKTOBER DRAR JAG

Har precis ätit kycklingmiddag här hemma, otroligt gott! Nu ska jag snart möta upp Julia för 1 mils promenad sen väntas de Xfactor och pizza hemma hos Nina, mysigt!

Förresten.. fick en fråga angående resan till Gran Canaria. Ni som har följt min blogg en längre tid vet att jag varje år åker till Gran Canaria, i år åker vi den 27 Oktober och kommer hem 10 November! Varje år ser jag fram emot dom veckor i vårt penthouse vi har där! Vi är ju alltid samma roliga gäng som åker, alltid party och alltid bra stämning. ÅÅH vad jag längtar nu, mindre än en 1 månad kvar! Vi bor på Anfi och det ligger emellan Arguineguín och Puerto Rico! Hojta till om ni är i närheten vettja!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>