STOCKHOLM ÄGER

Hola älsklingar! Kan börja med att säga att jag är sjukt jävla glad, allt gick så fruktansvärt bra igår! Träffade tv teamet, coolaste Veronica och jag&bästis gjorde det vi är bäst på SHOPPA! Under kvällen minglade vi runt lite, åt Mcdonald´s i pyjamas och somnade gott efter några drinkar! Hur bra var inte gårdagen liksom? Det känns som det är nu livet börjar, kan även meddela att jag fått jobb här i Stockholm så ser ut som det blir en flytt hit ändå. WOOOOOOHO, NU KÖR VI LIKSOM!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>