SKÖNA HELG!

Hej mina gullebullar. Har varit lite dålig på att blogga. Varför? Jo för jag har känt att jag behövt vara lite ensam denna helgen, bara göra sånt som är mysigt och behövligt. Så vad har jag gjort för mysigt när jag varit härifrån?

Fredag: Fest hos Agge, sjukt trevligt. God mat, lite gott vin, och fina människor.

Lördag: Teater på konserthuset, pang på pensionatet med grymma skådespelare. Därefter en super god oxfilé middag på hotell Scandic, vid 22 tiden kom lite mysiga vänner hit för vin, kortspel och skitsnack. Hur bra? Bäst! Somnade utslagen vid 02. Lagom och skönt.

Idag(söndag) : Legat i sängen hela dagen, plockat i ordning kläder och ätit en fruktansvärt god kalkon middag. Vid 18 tiden tog jag med mig mina små bröder och Lukas på bio. Project X – hemmafesten. Lite små rolig film faktiskt. 7 av 10 hjärtan. Nu ligger jag på soffan, ska äta lite pizzabullar sen väntar bigbrother.

En helg som denna borde man ha oftare…

 

20120422-203459.jpg

20120422-203530.jpg

20120422-203556.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “SKÖNA HELG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>