YNKLIGT

Måste bara uttrycka mig om hur synd de var om mig igår, va ta mig tusan mega dålig. Låg till sängs hela hela dagen. Men fan vad vilken tur att jag gjorde det idag är jag mycket bättre. Vila ger tydligen resultat. Krängde även i mig kladdkaka både igår och idag så de ger nog också ett bra resultat, eller? haha! Fredag idag i alla fall, gött som attan. Min vän Agge har fyllt 19 så ikväll blir de kalas för henne. Blir dock lungt för mig i med att jag inte är helt frisk men trevligt kommer det bli ändå de är jag 100 på. Skit tråkigt väder är det också så få bli film i typ 4 timmar till.

20120420-122434.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>