LAST NIGHT – GC

Hej gullisar! Förlåt för dålig update,men jag har så himla härligt här! Jag har tagit en massa bilder och spelat in lite video som ni ska få se på söndag då jag är hemma i huset igen. Imorgon vid 14 tiden (spansk tid) flyger vi hemåt, landar runt 22 tiden (svensk tid) och sen är de 2 timmars bil färd hem. Kommer vara en sjukt lång dag, ikväll står det middag och packning på schemat. TRÅÅÅKIGT! Men jag har haft det sjukt bra och kommer som sagt visa er massa godheter när jag är i Karlskrona igen. Hörs när jag landar, nu ska jag kila iväg på middag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>