SLAPP PÅ ANFI – GC

Hade en helt amazing kväll igår, när vi kom upp från poolen tog jag och Emelie fram smirnoffen och började dricka lite, kvällen ledde till lite fler drinkar och lite shopping faktiskt. Två saker som är de bästa jag vet på en och samma kväll, två nya väskor kommer följa med mig hem till Karlskrona. NÖJD TJEJ! Visar er dom när jag kommer till Sverige. Jag har även köpt ett minneskort, äntligen! Så jag har tagit massa härliga bilder, dock tar det typ 3 timmar och ladda upp en bild, så ni få bild regn när jag är i Sverige istället. Lovar såklart att uppdatera er med iphone bilder.. de går tydligen och ladda upp.

Hela gänget är väldigt trötta idag efter gårdagen, så vi slappar nu på förmiddagen och tänkte lägga oss vid poolen runt lunch tid istället. Skön att ta de lite slappt ibland faktiskt, man blir rätt sliten av solen. Ikväll kommer även några bekanta hit, så vi ska upp till Los Canarios även ikväll, deras mat är så god så hade kunnat äta där hela veckan. Men mer om det sen, nu ska jag läsa VR och slappa.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “SLAPP PÅ ANFI – GC

  1. Hejsan!

    Jag brukar kommentera ibland och jag måste fråga en sak eller vad man ska säga, du skrev i liven att typ ”kolla in min blogg om en rullstolsbunden tjej…” kommer inte riktigt ihåg men det viktiga är just att du skrev rullstolsbunden, men heter det inte rullstolsburen? Något jag funderat på!

    Din blogg är jättebra! Ha en fin tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>