MARKNAD&VIN – GC

Var uppe med tuppen idag, precis som jag berättade för er att jag skulle. Vi var på en jätte stor marknad här i närheten, älskar att pruta med alla säljare. Ja man får ju många skratt om man säger så, dock blev de inget speciellt med hem till mig. Gillar inte marknads saker sådär jätte mycket, utan tycker mer de är mysigt att bara kolla och pruta lite för skojsskull! När vi varit där i några timmar åkte vi tillbaka och drack vin, åt fantastisk mat och solade några timmar. Nu sitter jag på balkongen, vi ska köra room service ikväll och sen ska vi åka in till Puerto Rico.20120327-165020.jpg20120327-165544.jpg20120327-165612.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “MARKNAD&VIN – GC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>