SPANISH FOOD – GT

Fyfan vad god middag jag har ätit, älskar spansk mat! Fick en riktigt stor flamberad oxfilé med hemma gjorda pommes och en riktigt nice pepparssås. Synd att jag var så hungrig och slängde i mig maten, ska dock dit på onsdag igen med några bekanta vi träffade på planet så ska äta lite mer lugnt då. Nu har jag precis kommit hem från Ving hotellet där jag ätit en bananasplit samt druckit en cosmopolitan, nu är jag för mätt och trött så blir sängen tidigt ikväll. Imorgon blir det marknad 9.00. 20120326-214645.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>