PARTY ROCK

Jag fick en rätt konstig fråga igår angående mitt liv, vet inte riktigt hur jag ska svara men ska försöka, är egentligen en lätt fråga men ändå väldigt konstig. I alla fall frågan är..

  hur funkar det om du går på krogen osv med dina vänner?

svar: Det funkar väl som precis som vem som helst, eller? Jag dricker för många drinkar, dansar hela natten, kramar alla fina människor och har hur kul som helst. Är kanske till och med lite galnare än alla andra om du frågar omgivningen. Uteställerna här i stan är rätt handikapps anpassade så de funkar super på den fronten annars ta mina kompisar mig på sin rygg och vi rockar loss ändå. Måste se sjukt ut nu när jag tänker efter men f-n vad kul vi har varje gång. Blev rätt sugen på en utgång nu. 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “PARTY ROCK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>