VA NYFIKEN

Har fått väldigt många frågor om varför jag sitter i rullstol och hur jag lever, lovar er att göra ett lååååååångt inlägg om mitt kära liv och handikapp om det under kvällen! HÅLL UTKIK! 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “VA NYFIKEN

  1. Hej.
    Anledningen till att jag skriver till dig är den att jag är lite nyfiken på varför du sitter i rullstol! Omgås själv med en kille som sitter i rullstol. Han är född med ryggmärgsbrock. han bor själv och klarar allt själv. Vi går på rullstolsdans om onsdagarna och ibland går vi ut och dansar fredag eller lördag. Kram till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>