GE MIG DANIEL WELLINGTON

Hittade denna underbara klocka på Angelicas blogg för några veckor sedan, en killkompis hade också den då jag fick prova den(han hade en annan färg på bandet) och jag blev helt kär. Kollade på stjärnurkmarkarnas hemsida i veckan och där fanns den. Gillar inte och beställa klockor och sånt på hemsidor så jag besökte affären här i stan idag, tror ni den fanns? NEEEEEJ!!! ÅH, blir så sur! Deras ursäkt var att det var ett nytt märke. Men hallå? Ska dom inte vara uppdaterade med sånt här? Sjukt snygg är den i alla fall, tänkte önska mig den när jag fyller 20. Kostar endast 2000. As billigt för en klockan enligt mig.

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “GE MIG DANIEL WELLINGTON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>