MINA HÅRPRODUKTER

Visa er här nu med vilka produkter jag använder när jag duschar. Loréals silver shampoo, ligger runt 300-400 kronor och är verkligen super bra. Rekommenderas starkt när de gäller silver shampoo. Jag blandar även silver shampoo med vanligt shampoo och de är BED HEADES märke, luktar super gott och är också otroligt bra både med silver och utan. När jag tagit shampoo behövs så klart balsam och då använder jag också BED HEADS, de är verkligen super bra och är som en hår inpackning och behöver endast sitta i ca 3 minuter så är håret som nytt. Luktar också awsome. Älskar att tvätta håret, tror de är för jag har så bra produkter, helt klart värt att lägga pengar på.

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>