LADDA FÖR FONDUE

Fyfan rent ut sagt vad kallt det är ute, jag och min lillebror skulle ta en promenad hem från stan men man höll ju på och bli en isbit efter 5 minuter. Fy, tur man har tak över huvudet asså! Jag ska precis göra mig i ordning lite  faktiskt, familjen Othén kommer hit och äter fondue tillsammans med oss sen. SÅÅÅ MYSIGT, speciellt nu när de är snö och kallt ute. Oxfilé, fläskfilé och kycklingfilé blir det som köttsorter och ett tio tal goda såser. SMASKENS! Nej nu måste jag fixa håret, gästerna kommer om en timme.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “LADDA FÖR FONDUE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>